Fogadhatsz a PFL-re?

A plusz vagy a mínuszos csapat a favorit?

A kifizetés, hacsak másképp nem szerepel, 10/11-es szorzóval számolunk. A Money Line: Egy mérkőzésre vonatkozó odds 1 dolláron alapul.00. Egy “mínusz” (-) a szám előtt azt jelzi, hogy a csapat a favorit. A számot megelőző “plusz” (+) jelzi, hogy a csapat esélytelenebb.

A negatív azt jelenti, hogy a győzelemre esélyes?

A negatív számok a fogadási vonal favoritját jelzik. A negatív szám azt jelzi, hogy mennyit kell tenned, hogy 100 dollárt nyerj. Ha a szám pozitív, akkor az underdogot látod, a szám pedig arra az összegre utal, amit akkor nyerhetsz, ha 100 dollárt teszel fel.

Lehet-e fogadni Dana White Contender-sorozatára?

Dana White Contender Series kellékfogadásai, például a To Win by Submission (győzelem alávetéssel) a DraftKings sportfogadáson elérhetőek lesznek a küzdelem napján! Fogadj az UFC-re a DraftKings sportfogadóirodában vagy a DraftKings sportfogadói alkalmazás letöltésével. Az összes oddsot a DraftKings sportfogadó szolgáltatta, és az összes odds változhat.

Fogadhatsz a PFL-re a DraftKings-en?

A DraftKings hivatalos partnerséget kötött a PFL-lel, mint a “PFL hivatalos sportfogadó és Daily Fantasy partnere”.”

Fogadhatsz a BKFC-re a DraftKings-en?

A DraftKings mostantól fogadási piacokat kínál a Bare Knuckle FC-ről, a legjelentősebb meztelen ökölvívó promóció. David Feldman, a BKFC elnöke szerint U.S. A sportfogadók már rájöttek, hogy a BKFC itt van, hogy maradjon.

Mit jelent a +7 spread?

Ha a spread +7-re van beállítva, akkor ez azt jelenti, hogy a fedezethez az esélytelenebbnek vagy meg kell nyernie a meccset, vagy hét pontnál kevesebbel kell kikapnia. Ahhoz, hogy a favorit fedezzen, hét pontnál nagyobb különbséggel kell nyernie.

Szólj hozzá!