Jó fogadás-e a Lucky 31?

Hogyan számítják ki a Lucky 31 fogadásokat?

A Lucky 31 nevet kapta, mivel 31 különböző fogadás 5 szelekcióból. A fogadás ezután 1 ötszörös, 5 négyszeres, 10 hármas, 10 páros és 5 egyes fogadásból áll.

Hány győztesre van szükség a Lucky 31-es fogadásnál??

Ne feledje, hogy ennél a fogadástípusnál nem kell, hogy minden tippje nyerjen ahhoz, hogy profitot termeljen. Csak egy győztesre van szükséged ahhoz, hogy megtérüljön a pénzed! Ha az összes tippünk nyertes lesz, akkor az 1 £ Lucky 31-es fogadás (teljes költség 31 £) 1623 £-t hozna vissza.22, ami 1600 font alatti nyereséget eredményez!

Mi történik, ha a Lucky 31-es fogadásomban egy nem futó szerepel??

Mi történik a Lucky 31-ben a nem futó játékosokkal?? Minden fogadás érvényes, ha a Lucky 31-ben szereplő egyik tipp nem futó.

Mennyibe kerül egy Lucky 31-es fogadás?

Mivel ennyi tétet tesznek meg, a Lucky 31 sokkal többe kerül, mint egy normál fogadás. Minden egyes további fogadással a fogadó az eredeti tét többszörösét teszi fel. Például, ha az eredeti tét 5 font volt, akkor ez a szám 155 fontra szorozódik, mivel a 31 fogadás mindegyikére 5 fontot tesznek.

Mi a legjobb fogadás 5 lóra?

Az öt szelekcióból álló lófogadás az egyik ilyen:

  • Super Yankee.
  • Lucky 31.
  • Kanadai.
  • Szuper zászló.
  • 5-szörös halmozó.

Megéri-e a Lucky 63 fogadás?

A Lucky 63 egyik előnye, hogy jelentősen megnöveli a többszörös fogadás megtérülésének esélyét. A hagyományos akkumulátort elveszíti, ha csak egy tipp nem nyer. Ha biztosabb vagy abban, hogy a kiválasztott tippek többsége nyerni fog, akkor a Lucky 63 növeli a téted pozitív megtérülésének esélyét.

Szólj hozzá!