Ki a favorit a Suns vs Warriors mérkőzésre?

Ki a favorit a Lakers vs Warriors mérkőzésre?

A Caesars sportfogadási listái Golden State mint a 7.5 pontos favorit a legutóbbi Warriors vs Lakers mérkőzésen. Lakers odds.

Mekkora az esélye annak, hogy a Warriors megnyeri a bajnokságot?

NBA-döntő esélyei: Vegas a Warriorst, a Netset és a Celticset teszi meg favoritnak a 2022-23-as bajnoki címre

Csapat A bajnoki cím esélyei
Golden State Warriors +500
Brooklyn Nets +600
Boston Celtics +600
Milwaukee Bucks +750

26 további sor

Legális-e fogadni az NBA-meccsekre?

Az, hogy az NBA-re való fogadás legális-e, attól függ, hogy melyik államban tartózkodsz. Az olyan államokban, mint NJ, CO, WV, NV, IL és más államokban is létezik legális sportfogadás. Nézze meg ezt a cikket arról, hogy hol lehet legálisan fogadni az NBA-re, hogy megtudja, az Ön államában vannak-e legális fogadási lehetőségek.

Ki a favorit a 2022-es döntőre?

A Boston Celtics, Golden State Warriors és Los Angeles Clippers a 2022-23-as NBA-bajnokság megnyerésének társfavoritjaként nyitják a szezont (+600).

Ki a legvalószínűbb, hogy megnyeri az NBA bajnokságot 2022-ben??

A Warriors ismét az NBA címvédője, és a korai favoritok között van a megismétlésre. A Celtics, Bucks, Clippers, Nets és Suns a többi csapat, amelyet a legtöbb sportfogadó a legesélyesebbnek tart a bajnoki címre a 2022-23-as NBA-szezonban.

Hogyan olvasod az esélyeket?

Negatív számok jelzik a favoritot a fogadási vonalon. A negatív szám azt jelzi, hogy mennyit kell tenned, hogy 100 dollárt nyerj. Ha a szám pozitív, akkor az underdogot látod, a szám pedig arra az összegre utal, amit akkor nyerhetsz, ha 100 dollárral fogadsz.

Szólj hozzá!