Lehet fogadni a US Openre?

Ki a favorit a US Open megnyerésére?

Medvedev a favorit +225-ös szorzóval (100 dollár kockázatot vállalva 225 dollárt nyerhet) a legújabb 2022-es U.S. Open férfi egyes odds a Caesars Sportfogadáson. Nadal +400-on jegyzik, hogy újabb bajnoki címet szerezzen. Máshol Carlos Alcaraz +500-on szerepel, Nick Kyrgios +900-on, Stefanos Tsitsipas pedig +1400-on áll.

Ki a favorit a 2022-es US Open teniszverseny megnyerésére?

Caesars sportfogadási listák Alcaraz a -230-as favorit ($230 kockázatot vállalva $100 nyereményért) a legutóbbi 2022 U-ban.S. Nyitott Alcaraz vs. Ruud férfi tenisz oddsok. A Ruud +175-ös szorzóval áll, az összes lejátszott mérkőzés Over/Under értéke 39.5 és Alcaraz a favorit 3.5 mérkőzés a spread. Mielőtt bármilyen Ruud vs.

Hogyan fogadhatok teniszre az USA-ban?

A fogadási alkalmazások a legális online sportfogadással rendelkező államokban a legtöbb fogadó számára a legkedvezőbb választás. Mindegyik államban több sportfogadási alkalmazás közül lehet választani; sokan kínálnak DraftKings Sportfogadást és FanDuel Sportfogadást.

Van-e a BetMGM-nek tenisz?

Soha nem volt még ilyen egyszerű tenisz esélyekre fogadni. Miután létrehozta a számláját – vagy bejelentkezett egy meglévő számlájára – a BetMGM-től.com vagy a BetMGM Sportfogadás alkalmazáson keresztül böngészhet az elérhető tenisz oddsok között a tenisz fogadási oldalon.

Hogyan olvassa el a tenisz oddsokat?

Tenisz fogadási oddsok magyarázata

Például úgy gondolod, hogy Garin meg fogja verni Opelkát. A bukméker 2/1-es oddsot kínál. Ez azt jelenti, hogy ha Garin sikerrel jár, a bukméker a téted kétszeresét fizeti ki, és ezen felül a tétedet is visszaadja. Így egy 5 dolláros tét 15 dolláros megtérülést eredményez.

Hogyan működnek a fogadási oddsok?

Például, A 3/1-es oddsok azt jelentik, hogy a feltett összeg háromszorosát nyerheted meg. Egy 1 dolláros fogadás 3/1-es tét mellett összesen 4 dollárt fizetne ki, vagyis 3 dollár profitot és az eredeti 1 dolláros tétedet. Ezzel szemben az 1/3-as odds azt jelenti, hogy a feltett tét harmadát nyerheted meg. Egy 30 dolláros fogadás 1/3-as oddsra összesen 40 dollárt hozna vissza, vagyis 10 dolláros profitot és az eredeti 10 dolláros tétedet.

Szólj hozzá!