Mit jelent a +200 az oddsoknál?

Mit jelent a +1.5 átlag a baseball oddsban?

Hogyan működnek a futási vonalak az MLB fogadásokban?? Futóvonal esetén a standard spread mindig 1.5 futás. A favorit -1 lesz.5 futás, és legalább kettővel kell nyernie ahhoz, hogy sikeres fogadásnak minősüljön. Az underdog +1.5, és meg kell nyernie a meccset, vagy egyetlen futással kell veszítenie ahhoz, hogy nyereményt kapjon.

Hogyan fogadhatsz baseball oddsokra?

Fogadás a baseball moneyline-ra

A fogadási favoritnak mindig egy “-” lesz a moneyline oddsa előtt, -Például 150. Ez azt jelenti, hogy a fogadónak 150 dollárt kell feltennie ahhoz, hogy 100 dolláros profitot realizáljon a győztes favoriton. Az underdogok általában egy “+”-ot kapnak a moneyline oddsuk elé, például +130.

Mit jelent a +150 a baseball fogadásokban?

A plusz jellel (mint +150) rendelkező csapat az esélytelenebb. A szám megmondja, hogy mennyi profitot fogsz nyerni, ha 100 dollárral fogadsz. Ha a szám +150, akkor egy 100 dolláros téttel 150 dolláros profitot nyerhetsz.

Mit jelent a +1200-as odds?

Most pedig nézzük meg az ellenkezőjét – mit jelent, ha egy odds szám előtt plusz jel van? Ez azt jelenti, hogy a csapat vagy személy esélytelenebb a győzelemre, vagyis nem ő a favorit. Egy olyan számnál, mint a +200, a 200 a teljes nyereség összege, amit egy 100 dolláros téttel nyernél.

Mit jelent a +900 az oddsoknál?

Ha 10 dollárt tennél fel +900-as oddsra, akkor 90 dollárt kapnál.00 nyereség, ha ez a kimenetel nyer. A pozitív előjellel (+) kísért odds azt jelzi, hogy ez az esélytelenebb, és ennek a kimenetelnek kisebb az esélye a győzelemre, mint a favoritnak, azonban az esélytelenebbek nagyobb profitot hoznak, ha nyernek.

Mit jelent a +2.5 mit jelent a baseballban?

Ha 10 dollárt tennél a +900-as oddsra, akkor 90 dollárt kapnál.00 profit, ha ez a kimenetel nyer. A pozitív előjellel (+) kísért oddsok azt jelzik, hogy ez az underdog, és ennek a kimenetelnek kisebb az esélye a győzelemre, mint a favoritnak, azonban az underdogok magasabb profitot hoznak, ha nyernek.

Szólj hozzá!