Mit jelent a +7-es szórás?

Mit jelent a +2.5 a szórással szemben mit jelent?

Mit jelent egy +2-es spread.5 Mean? A +2.5 szórás jelenti az esélytelenebbnek teljes mértékben nyernie kell, vagy 1 vagy 2 ponttal kell veszítenie ahhoz, hogy fedezzen.

Mi a szórás a FanDuelen?

A spread fogadás az egyik legnépszerűbb fogadási típusunk, ez egy fogadás arra, hogy egy csapat mennyivel fog nyerni vagy veszíteni egy meccset, ezt a számot spreadnek hívják.

Whats +4.5 szórás átlag?

A fenti egy labdarúgó pontkülönbség. Pittsburgh +4.5, a Cincinnati -4.5, ami azt jelenti Pittsburgh 4.5 pontos underdog, és a Cincinnati 4 ponttal esélyesebb.5 pont. A Pittsburgh győzelmére tett fogadás +4-ért.5, vagy megnyerik a meccset, vagy nem veszítenek 4-nél nagyobb összeggel.5.

Hogyan nyerhetsz egy spreadet?

Spread vs.

A pontkülönbségekben a győzelmi különbözet is benne van. Ha egy favoritra fogadsz, akkor a kijelölt szórásnál nagyobb különbséggel kell nyernie. Például, ha a spread (-7).5) pontra, a csapatnak nyolc vagy annál nagyobb különbséggel kell nyernie. Ha underdogra fogadsz, akkor a kijelölt spreadnél kevesebbel kell veszíteniük, vagy egyenesen nyerniük kell ahhoz, hogy te nyerj.

Mit jelent a +3 spread?

A -3 pont a spread. Ha a Colts-ra akarsz fogadni a spreadre, akkor ez azt jelenti, hogy a Colts-nak legalább három ponttal kell nyernie ahhoz, hogy megnyerd a fogadást. Ha a Colts két ponttal nyer, akkor elveszíted a fogadást, mert nem érik el a három pontos kulcsszámot.

Jobb a spread vagy a moneyline fogadása?

A favoritokra való fogadás a spread ellenében jobb nyereményt eredményez, mint a moneyline fogadása. Az underdogok esetében a spread fedezéséhez az szükséges, hogy megnyerjük a versenyt, vagy a pontkülönbségnél kisebb különbséggel veszítsünk.

Szólj hozzá!