Mit jelent a +7-es spread?

Mit jelent a +3 spread?

Amikor -3-as spreadre fogadsz – más néven “3 pontos favoritra” fogadsz –a mérkőzés végén 3 fantompontot vonsz le az adott csapattól. Ha a csapat még mindig vezet, miután ezeket a pontokat levonták, akkor fedezi a spreadet. Példa: Kansas City Chiefs -3. Arizona Cardinals +3.

Hogyan olvashatsz el egy fogadási spreadet?

Ha egy favoritra fogadsz, akkor a kijelölt spreadnél nagyobb különbséggel kell nyernie. Például, ha a spread (-7).5) pont, a csapatodnak nyolc vagy annál nagyobb különbséggel kell nyernie. Ha egy underdogra fogadsz, akkor a kijelölt spreadnél kevesebbel kell veszítenie, vagy teljes mértékben nyernie kell ahhoz, hogy te nyerj.

Mit jelent a +1.5 spread átlag?

Amikor +1-et látsz.5 a csapat neve előtt, ez azt jelenti, hogy a csapat 1.5 pontos underdogok az adott mérkőzésen.

Mit jelent a +200 az oddsoknál?

A plusz jellel ellátott oddsok underdog fogadások. Plusz az oddsok megmondják, hogy mennyi profitot kapsz egy 100 dolláros fogadáson. Egy 100 dolláros fogadás +200-as oddsszal a következőket eredményezi 200 $ profit plusz az eredeti 100 $-os téted. Ha 20 dollárt teszel fel, 40 dolláros nyereséget érsz el. A ritka páros pénzes oddsok esetében ezek -100, +100 vagy EV-ként szerepelhetnek.

Mit jelent a +4 spread?

A Cincinnati 4 pont volt az esélytelenebb. Ez a Bengals +4-ként jelent meg. Ez azt jelenti a Bengalsnak meg kellett volna nyernie a meccset, vagy nem szabadott volna legalább 5 ponttal veszítenie. A végeredmény Rams 23, Bengals 20 volt, így azok a fogadók, akik a Bengals +4-re fogadtak, megnyerték volna a fogadásukat, figyelembe véve, hogy a Cincinnati csak 3 ponttal veszített.

Hogyan működött a spread?

A bukmékerek a spreadet abban a reményben határozzák meg, hogy a mérkőzés mindkét oldalán egyenlő arányban fogadnak. Például a Colts -3 pontos favorit a Texans ellen. A -3 pont a spread. Ha a Colts-ra akarsz fogadni a spreadre, akkor ez azt jelenti, hogy a Colts-nak legalább három ponttal kell nyernie ahhoz, hogy megnyerd a fogadást.

Szólj hozzá!