Mi az a szöglet fogadás a labdarúgásban?

Mit jelentenek a sarkok a fogadásban?

A sarokfogadásban, vagy megjósolod a szögletek számát, vagy azt, hogy mely csapatok fognak szögleteket végezni. Itt egy példa. Fogadhatsz arra, hogy egy mérkőzésen több mint hét szöglet lesz, vagy hogy az A csapat legalább három szögletet fog kapni. Emellett megjósolhatod, hogy ki szerzi meg az első, az utolsó vagy több szögletet a meccsen.

A 4+ sarok 5-et jelent?

Beszélgetés. Szia Gary, ez 4 vagy több szögletet jelent. Ez azt jelenti, hogy 5 vagy több, nem pedig 4.

Hogyan nyerhetsz a szögletekre tett fogadást?

Fogadjon arra, hogy az összes szöglet száma “Over” vagy “Under” lesz a fogadási oldalak által megadott számoknál. Ha a félidő 0-0 vagy 1-1-es eredménnyel zárul, akkor fogadjunk arra, hogy a második félidőben több szöglet lesz, mint az elsőben.

Mit jelent a 12 év alatti.5 sarkok jelentenek?

Egyedülálló labdarúgásunk 12 év alatt.Az 5 Corners Stats segít azonosítsa a legjobb meccseket, amelyek 12 vagy kevesebb szöglettel zárulnak, amelyeket a teljes játékidőben (csak 90 percben) vesznek ki. A statisztikákat az egyversenyes modell alapján számítják ki.

Mit jelent az over 9.5 sarkot jelent?

Több mint 9.5 sarok egy olyan futballfogadási piac, ahol a játékosok arra fogadnak, hogy egy mérkőzésen 10 vagy több szöglet lesz-e. Ez a fogadás a teljes 90 percre érvényes, hosszabbítás nélkül.

Mit jelent az over 4.5 sarok a fogadásban?

Félidőben összesített szögletek

Ha a 4 felettire fogadsz.5 szöglet és az első félidőben hat, megnyered a fogadást. Ha azonban ugyanezt a fogadást teszi meg, és a mérkőzésen 12 szöglet van, de csak négy az első félidőben, akkor nem nyerhet.

Szólj hozzá!