Lehet-e fogadni az Action Networkre?

Az akció egy jó sportfogadási alkalmazás?

Naprakész információkat, vonalváltozásokat, trendeket, információkat és mindent, amire a fogadóknak szükségük van a gyors tájékoztatáshoz. A legjobb funkciója azonban az az egyszerű és könnyű módja annak, hogy az akciót az eredmények nyomon követésére tegye be. Az a tény, hogy a fogadási előzményeket és százalékokat is megőrzi, hogy lássa, hogyan teljesítesz hosszú távon, nagyszerű.

Milyen sportfogadást használ az Action Network?

Az Action Network partnerségben áll az amerikai székhelyű sportfogadókkal, köztük olyan iparági óriásokkal, mint a DraftKings, Caesars, Pointsbet és így tovább. Ezeken a partnerségeken keresztül naprakész oddsokat, prémium ajánlatokat és exkluzív Action betekintést tudunk nyújtani.

Mit jelent az akció a sportfogadáson?

Amikor fogadást köt egy sportesemény kimenetelére, az azt jelenti, hogy “akció” formájában a tétre tett pénzt, annak érdekében, hogy több pénzt keressenek.

Lehet-e parlay-t csinálni az Action Networkben?

A The Action Network alkalmazásban csak kövesse nyomon a fogadásokat, mint általában, kattintson a fogadási cellákra, majd válassza a fogadószelvény tetején a parlay-t. Görgessen lefelé, és láthatja a kifizetést az összes sportfogadójánál ezzel a kombinációval.

Hogyan lehet parlay egy akció hálózat?

Hogyan készítsünk parlay fogadást

  1. Navigáljon a kívánt sportághoz.
  2. Válasszon ki két vagy több játékot.
  3. Menjen a jobb oldali fogadószelvényére, és kattintson a “Parlay” gombra.” Néhány fogadóiroda még csak nem is kényszerít erre a lépésre, és a parlay-t közvetlenül az egyéni fogadások alatt vagy felett sorolja fel.
  4. Adja meg a tét összegét és küldje el.

Hogyan tudok készpénzt kiváltani az akcióban?

Pénzt kivenni, Jelentkezzen be WePay vagy Stripe fiókjába a felhasználónevével és jelszavával. Onnan, akkor képes leszel beállítani a kifizetéseket.

Szólj hozzá!