Mi az a teaser a fogadásban?

A teaser egy jó fogadás?

Az igazság az, hogy a legtöbb teaser fogadás balekfogadás, mert nagyon kevés alkalommal növeli hat pont 19 %-kal a nyerési valószínűségedet.73%. Ehhez a legfontosabb számokat kell kereszteznie. Az NFL-ben a leggyakoribb győzelmi különbségek sorrendben a következők: 3, 7, 10, 6, 14, 4, 1, 17, 13 és 2.

A teaser ugyanaz, mint a parlay?

A teaser egyfajta parlay-fogadás amelyben megváltoztatod a spreadeket vagy a totálokat a nagyobb nyerési esélyek érdekében. A felszínen a teaser fogadás az egyik legkönnyebb fogadásnak tűnik, mivel a számokat a maga javára mozgathatja.

Mennyit fizet egy 2 csapatos teaser?

A két csapatos csapatok jellemzően fizetnek -120-as odds – a fogadóknak 120 dollárt kell feltenniük, hogy 100 dollárt nyerjenek – a háromcsapatos teaserek pedig általában +160 dollárt fizetnek – tegyenek fel 100 dollárt, hogy 160 dollárt nyerjenek. Nem minden fogadóiroda tartja magát ehhez a kifizetési struktúrához, ezért mindenképpen nézz körül, hogy a legjobb árat és oddsot kapd, ez az egyszerű tanács minden fogadásra vonatkozik.

Mi az a 7 pontos teaser?

A “7 pontos teaser” gyakran használatos az NFL fogadásoknál. A 7 pontos teaserrel 7 pont hozzáadása akár a spreadhez, akár a totalhoz, hogy megkönnyítse a fogadás megnyerését. A “7 pontos teaser” hátránya, hogy a kifizetés lényegesen alacsonyabb, mint a hagyományos spread fogadásnál.

Mennyit fizet egy 3 csapatos teaser?

Egy három csapatos 6 pontos teaser korábban +180-at fizetett, ami egy három -244-es favoritból álló normál parlay-nek felel meg. Ahogy a következő részben látni fogod, egy 3 csapatos 6 pontos teaser most +160-at fizet a legtöbb sportfogadónál.

Hogyan működik a 10 pontos teaser?

A fogadás úgy működik, hogy 3 csapatot választasz a spread ellen; azonban minden egyes választott csapatért 10 pontot kapsz a javára. Például, ha a Patriotsot választja, aki -10-es (10 ponttal favorizált), akkor “páros” – egyszerűen csak meg kell nyerniük a meccset.

Szólj hozzá!