Mit jelent a +3 spread?

Mit jelent a +7-es spread?

Ha a spread +7-re van beállítva, akkor ez azt jelenti, hogy a fedezethez az esélytelenebbnek vagy simán kell nyernie a mérkőzést, vagy hét pontnál kevesebbel kell veszítenie. Ahhoz, hogy a favorit fedezzen, több mint hét ponttal kell nyernie.

Mit jelent a +7-es spread az NFL-ben?

NFL point spread GYIK

A plusz hét spread azt jelenti, hogy a csapat hétpontos előnyt kap egy spread fogadásban. A csapat akkor nyeri meg a fogadást, ha egyenesen nyer vagy kevesebb mint hat ponttal veszít.

Mit jelent a +3 spread a labdarúgásban?

A -3 pont a spread. Ha a Colts-ra szeretnél fogadni a spreadre, akkor ez azt jelenti, hogy a Colts-nak legalább három ponttal kell nyernie ahhoz, hogy megnyerd a fogadást. Ha a Colts két ponttal nyer, akkor elveszíti a fogadást, mert nem érte el a kulcsfontosságú három pontot.

Hogyan olvassuk az NFL spreadeket?

Ugyanabból a formátumból, amit mi is használunk a pontszámoknál, a mínusz jel a favoritot, a plusz jel az esélytelenebbet jelzi. A San Francisco +155-ös szorzóval az esélytelenebb. +155-nél ennyit nyerhetsz, ha 100 dollárt teszel fel. A money line-on, amikor egy plusz jelet látsz bármelyik szám mellett, akkor ennyit nyersz, ha 100 dollárt teszel fel.

Mit jelent a mínusz 3 spread a futballban?

A futballban a mínusz 3 pontos spread azt jelenti az a csapat, amelyik várhatóan nyer, 3 ponttal kell, hogy nyerjen.

Mit jelent a +200 az oddsoknál?

A plusz jellel jelölt oddsok az esélytelenebb fogadásokat jelentik. Plusz az oddsok megmondják, hogy mennyi profitot fogsz kapni egy 100 dolláros fogadáson. Egy 100 dolláros fogadás +200-as odds mellett 200 $ profit plusz az eredeti 100 $-os téted. Ha 20 dollárt teszel fel, 40 dollárt nyerhetsz. A ritka páros pénzes oddsok esetében ezek -100, +100 vagy EV-ként szerepelhetnek.

Szólj hozzá!