Hogyan működik a Moneyline a labdarúgásban?

Van Moneyline a fociban?

A fociban, a money line veszi át a point-spread helyét de van egy csavar. A fogadóknak mindig lehetőségük van arra, hogy a favorit vagy az esélytelenebb játékosra fogadjanak, de arra is lehet fogadni, hogy a mérkőzés döntetlennel, azaz döntetlennel végződik.

A Moneyline tartalmazza a hosszabbítást a fociban??

A labdarúgásban a moneyline fogadások szintén csak a teljes 90 percet (plusz a további játékidőt) veszik alapul, így a kieséses, rájátszásos vagy kupamérkőzéseknél, a hosszabbítás nem számít, hacsak másképp nem szerepel.

Mit jelent a +1 és +1.5 a focifogadásban azt jelenti?

Egy egygólos győzelem -1-es tét esetén push-t jelentene, és a tétje visszajárna. Ezzel szemben, ha a B csapatra fogadsz a +0-ás szorzóval.5, +1, vagy +1.5, A B csapatnak nyernie vagy döntetlent kellene ahhoz, hogy a +0-ás tétet beváltsa.5, vagy győzelem, döntetlen vagy legfeljebb eggyel kevesebb vereség, hogy +1-es tétet váltsunk be.5.

Mit jelent a +0.Az 5 a futballban azt jelenti, hogy?

A favorit azonban hátrányban van a félgólos levonás miatt. Ázsiai hendikep +0.5 azt jelzi, hogy az underdog félgólos előnyt kap, míg -0.Az 5 azt jelenti, hogy a kedvenc csapat félgólos hátrányból indul.

Jobb a moneyline vagy a spread fogadása?

A favoritokra való fogadás a spread ellenében jobb nyereményt eredményez, mint a moneyline fogadása esetén. Az underdogok esetében a spread fedezéséhez az szükséges, hogy megnyerjük a versenyt, vagy a pontkülönbségnél kisebb különbséggel veszítsünk.

Mi az a 3 way moneyline fogadás a fociban?

Egy tipikus moneyline fogadás azt kéri, hogy tippeljük meg, melyik oldal fogja megnyerni a meccset. Háromirányú moneyline arra kér, hogy a két csapat közül az egyiket válaszd győztesnek, vagy azt, hogy a mérkőzés döntetlennel végződik-e.

Szólj hozzá!