Hogyan működik az under fogadása?

Jobb az over vagy under fogadni?

Az over/under fogadásban érdekelt fogadónak azt kell megtippelnie, hogy a csapatok együttesen több mint 46 pontot szereznek-e majd.5 pont vagy kevesebb. Ha úgy gondolod, hogy ez egy alacsonyabb pontszámú mérkőzés lesz, akkor az Underre érdemes fogadnod. Ha úgy gondolod, hogy ez egy magasabb gólszámú mérkőzés lesz, akkor az Overre kell fogadnod.

Mit jelent megnyerni az undert?

Ha az Overre fogadnál, akkor nyolc vagy több gólt jósolnál, és 120 dollárt kellene feltenned ahhoz, hogy 100 dollárt nyerj. Ha az Underre fogadnál, akkor hét vagy kevesebb futást jósolva és 100 dollárt nyernél, ha 100 dollárt tennél fel.

Hogyan nyerhetsz under fogadást?

Az over-under fogadás leggyakoribb típusa a két csapat együttes pontszámára fogad egy mérkőzésen. Ebben az esetben a fogadó arra fogad, hogy a mérkőzésen elért pontok száma magasabb vagy alacsonyabb lesz egy meghatározott értéknél (általában az adott mérkőzésre vonatkozó “over-under”-nek nevezik). Ha igazuk van, akkor nyerni fognak.

Mit jelent az over-under 2.5 átlagos a fogadásokban?

Over/under 2.Az 5 gól a leggyakoribb piac, ami a labdarúgó mérkőzéseket illeti, ami azt jelenti, hogy fogadhatsz az over 2-re.5 gólt kell lőni (akkor nyersz, ha három vagy több gólt lőnek) vagy 2 gól alatt.5 gól (akkor nyersz, ha két vagy annál kevesebb gól esik).

Mit jelent az over-under 0.5 átlag a fogadásban?

0 felett.5 gól egy mérkőzésen azt jelenti, hogy A fogadás megnyeréséhez 1 vagy több gól szükséges, 0 gól pedig azt jelenti, hogy a fogadás elveszett. Az over 0.Az 5 gólos piac a 90 perces mérkőzésekre vonatkozik (plusz a hosszabbítás), de nem tartalmazza a hosszabbítást.

Miért kell mindig az underre fogadnod?

Ha a fogadók nagy százaléka az Underre fogad, a bukmékerek csökkenteni fogják a végeredményt. Ez arra fogja ösztönözni a fogadókat, hogy elkezdjék az Over fogadást elfogadni. A bukmékerek azt akarják, hogy a fogadási arányok nagyjából egyenlőek legyenek. Ha az Over fogadási százalék magas, és a meccs kiesik, a bukmékerek elveszíthetik az ingüket.

Szólj hozzá!