Mit jelent az ATS a sportfogadásban??

Mit jelent az ATS rekord a fogadásban?

Először is, az ATS egy általánosan használt rövidítés a következőre: “a spread ellen.” A spread a fogadási vonal egy olyan típusa, amely megköveteli, hogy a fogadás megnyeréséhez a favorit csapatnak egy bizonyos különbséggel kell nyernie, vagy az underdognak nem szabad ennél nagyobb különbséggel veszítenie.

Mit jelent az ATS és az SU a fogadásokban?

Amikor egy mérkőzés után kutatnak, a fogadók gyakran két rekordot találnak az egyes csapatoknál: SU & ATS. Ez utóbbi azt jelenti a spread ellen. Az előbbi a straight up, ami egyszerűen a győzelem-vereség rekordot jelenti, mint amilyet az NFL vagy az NBA tabelláján láthatsz.

Működik-e a gépi tanulás a sportfogadásban?

Egy egyéni veszteségfüggvénnyel rendelkező gépi tanulási modell – amelynek célja a bukmékeri oddsok hiányosságainak azonosítása és a profitszerzés, nem pedig a győztes helyes előrejelzésének pontosságának optimalizálása nyereséges fogadási stratégiát jelenthet.

Hogyan olvasható egy ATS rekord?

Az ATS rekordot a következőkből állítják össze győzelem/vereség rekord azokon a meccseken, ahol a pontkülönbség elérhető volt. Fedezi a spreadet: Egy csapat akkor fedezi a spreadet, ha a mérkőzésen elért győzelmének vagy vereségének mértéke jobb volt, mint amit az oddsmesterek a pontszámok alapján megjósoltak.

Mit jelent az ATS plusz mínusz?

Ahogyan azt a moneyline fogadásoknál elmagyaráztuk, a negatív (-) pontszám a favoritot, a pozitív (+) pontszám pedig az underdogot jelzi. Ahhoz, hogy “fedezzék a spreadet”, a favoritoknak több ponttal kell nyerniük, mint a spread, míg az underdogoknak nem szabad a megadottnál több ponttal veszíteniük.

Mi a jó ATS meccs eredmény?

Tehát 80% felett Az ATS pontszám mindig jó, ha álmai állását szeretné megszerezni.

Szólj hozzá!