Fizet-e adót a sportfogadás után New Yorkban??

Mekkora az adó mértéke a sportfogadásra New Yorkban?

New York a mobil sportfogadásból származó bruttó szerencsejáték-bevételt a következő adókulccsal adóztatja meg 51%, a legmagasabbak között az országban.

Kell-e adót fizetnem a sportfogadás után??

Mennyit kell fizetnem az IRS-nek?? A 600 dollár feletti sportfogadási nyeremény (vagy ha az összeg az eredeti tét 300-szorosa) 24%-os forrásadó hatálya alá tartozik. Ezek az adók vagy a nyeremény kifizetésekor érkezhetnek a kaszinók vagy sportfogadók által visszatartott összegek formájában, vagy akkor, amikor Ön benyújtja az adóbevallását.

Mennyi adót kell fizetni egy fogadás után?

Az eltérő adók pontos természete meglehetősen összetett, és különböző adókulcsok alkalmazandók, amelyek a következők között mozognak 3% a pénzügyi spread fogadások esetében, egészen 21%-ig az RGD esetében. Ezek az alkalmazandó szintek 2019. április 1. óta érvényesek.

Mennyi a FanDuel adója New Yorkban?

New York 51%-os adókulcsa az egyik legmagasabb az országban, holtversenyben New Hampshire-rel, Robert Linnehan, az XLMedia EliteSportsNY sportfogadási szabályozási riportere.com, mondta az Insider. (Ez az adókulcs az üzemeltetőkre vonatkozik, nem az egyéni szerencsejátékosokra.)

A DraftKings jelenti a nyereményeket az IRS-nek??

A legalább 600 dolláros fantáziasport-nyereményt be kell jelenteni az IRS-nek. Ha kiderül, hogy szerencsés napod van, és 600 dollár vagy annál nagyobb nettó nyereséget vihetsz haza az év során az olyan weboldalakon játszva, mint a DraftKings és a FanDuel, a szervezőknek törvényi kötelességük, hogy mind neked, mind az IRS-nek küldjenek egy 1099-MISC nyomtatványt.

Hogyan kerülhetem el a szerencsejáték-nyeremények után fizetendő adót??

A szerencsejáték vagy fogadás során nyert pénz az IRS által adóköteles jövedelemnek minősül, ahogyan a megnyert tárgyak valós piaci értéke is. Ez azt jelenti, hogy nincs mód a szerencsejáték-nyeremény utáni adófizetés elkerülésére.

Szólj hozzá!