Mire fogadott Evander Kane?

Evander Kane fogadott az NHL-meccsekre?

SAN JOSE, Kalifornia. (AP) – Az NHL megállapította nincs bizonyíték arra, hogy a San Jose Sharks csatára, Evander Kane fogadásokat kötött volna NHL-meccseken vagy megpróbált meccseket dobni, miután kivizsgálta az elhidegült felesége által tett állításokat.

A Sharksnak még mindig fizetnie kell Kane-nek?

Miután az előző szezonban felbontották Evander Kane szerződését az NHL COVID-19 protokolljának állítólagos megsértése miatt 2021 decemberében.., a San Jose Sharks végül rendezte a Kane tábora által ellenük benyújtott panaszt, amire válaszul Kane tábora beleegyezett abba, hogy egyszeri kifizetést ad Kane-nek.

Mennyi pénzt játszott meg Evander Kane?

Egy Las Vegas Strip-i kaszinó 2019-ben beperelte Kane-t, azt állítva, hogy nem fizette vissza egy $500,000 a Golden Knights elleni rájátszás során felhalmozott szerencsejáték tartozás.

Evander Kane a saját meccseire játszott-e?

Kane évek óta szenved a szerencsejáték-függőségtől, és problémái nemrégiben eléggé nyilvánosságra kerültek, mivel januárban csődöt jelentett, és 1 dollárral listázott.5 millió dolláros szerencsejáték adósságot. Amikor Cohn megkérdezte, hogy játszik-e még, vagy játszott-e már NHL-meccseken, Kane azt mondta, hogy nem és soha nem is.

Az NHL-játékosok játszhatnak-e szerencsejátékot az NHL-ben?

A “Standard klubszabályok” részben a második felsorolt tétel kimondja: “Tilos szerencsejátékot játszani bármely NHL-meccsen.” Ezt a szabályt a liga minden öltözőjében ki is függesztették. Az NHLPA szerint a játékosok a jégkorongon kívül bármilyen sportágra fogadhatnak.

Az NHL játékosok játszhatnak szerencsejátékot?

Az NHL közel 100 éves fennállása során rendületlenül ellenezte a szerencsejátékok és/vagy az NHL-meccsek eredményeihez kötött szerencsejátékkal kapcsolatos tevékenységek elterjedését. Ebben a tekintetben jelentős megjegyezni, hogy a National Hockey League szigorúan megtiltja alkalmazottainak és minden játékosának, hogy fogadásokat kössön NHL-meccsekre.

Szólj hozzá!