Mik a Vegas-i oddsok a Super Bowlra?

Ki a favorit a Superbowl megnyerésére?

A Kansas City Chiefs és a Buffalo Bills nyit a két korai favorit a Super Bowl LVII megnyerésére a PointsBet szerint. A Chiefs a legjobb szorzóval szerepel a győzelemre +650, míg a Bills közvetlenül mögöttük +750.

Lehet fogadni az NFL-meccsekre Las Vegasban??

A futballfogadás egyszerű. Csak mondja meg a szelvénykiadónak a csapat számát, amelyre fogadni szeretne, és a tét összegét. És Ha letölt és regisztrál egy sportfogadási alkalmazásra, mint például az STN Sports App, akkor Nevadában bárhonnan fogadhat. A minimális tét bármely sporteseménynél 5 dollár.

Ki a favorit a 2022-es Super Bowl győzelemre??

2022-23 Super Bowl győztes oddsok

Csapat Futures Odds
Kansas City Chiefs +700
San Francisco 49ers +1600
Minnesota Vikings +1600
Dallas Cowboys +1800

28 további sorok

Mit jelent a +1000-es odds?

Minél nagyobb a szám a pluszjel után, annál nagyobb az esélye annak a csapatnak vagy személynek, amelyik nyer. Tehát, ha egy csapat +1000-es nyerési esélye van, ez azt jelenti, hogy 100 dolláros téttel 1000 dolláros profitot nyerhetsz – ha nyernének, természetesen.

Hogyan olvassa el a vegasi oddsokat?

Ahogyan az áll, a negatív szám azt jelenti, hogy a bukméker valószínűbbnek látja a kimenetelét. A szám megadja, hogy mennyit kellene fogadnod ahhoz, hogy 100 dollár profitot nyerj. A pozitív szám az esélytelenebbet jelzi. A fogadási oddsban feltüntetett szám azt mutatja meg, hogy mennyit nyernél, ha 100 dollárt tennél rá.

Hogyan működnek a Super Bowl oddsok?

Bármely határidős fogadásnál általában egy “+” számot látsz minden elérhető fogadás mellett. Például a +1000-es odds arra, hogy egy csapat megnyeri a Super Bowl-t, azt jelenti, hogy egy 100 dolláros tét 1000 dollárt hozna, ha ez a csapat lenne a bajnok…

Szólj hozzá!