Mit jelent a +1.5 átlag a kosárlabda fogadásokban?

Mit jelent a +4.5 a sportfogadásban?

A fenti egy futball pont szórás. Pittsburgh +4.5, a Cincinnati -4.5, ami azt jelenti Pittsburgh 4.5 pontos underdog, a Cincinnati pedig 4 ponttal esélyesebb.5 pont. A Pittsburgh győzelmére tett fogadás esetén +4-es szorzó mellett.5, akkor vagy megnyerik a meccset, vagy nem veszítenek olyan összeggel, amely meghaladja a 4-et.5.

Mit jelent a +200-as fogadási vonal?

Ezek amerikai money line oddsok; például a +200 azt jelenti, hogy az az összeg, amit egy fogadó nyerhet, ha 100 dollárt tesz fel. Ha a fogadás beválik, a játékos összesen 300 $ kifizetést kap (200 $ nettó nyereség + 100 $ kezdeti tét).

Mi a vonalas fogadás az NBA-ben?

Vonal vagy hendikep fogadások

A vonalas fogadás amikor egy mérkőzést a bukméker hendikepesnek minősít. Ha az egyik oldal 5.5 ponttal jobb, mint az ellenfél csapata, akkor fogadhatsz arra, hogy ez a csapat több mint 5 ponttal fog nyerni.5 pont. Arra is lehet fogadni, hogy az ellenfél legfeljebb 5 %-kal veszít.5 pont vagy a mérkőzés megnyerése.

Mit jelent a spread +1.5 átlag?

Ez azt jelenti, hogy az esélytelenebbnek pontosan egy ponttal kell nyernie vagy veszítenie ahhoz, hogy fedezze a spreadet. Alternatívaként a +1.Az 5 spread azt jelenti, hogy a favoritnak két ponttal, futással stb. kell nyernie. vagy több. A +1.Az 5 a standard “run line” az MLB fogadásokban. Sok baseball meccs kevesebb, mint két futással dől el.

Mit jelent a mínusz 1.5 jelent a kosárlabda fogadásokban?

A csapat -1.5 a favorit, míg a csapat, amelyik +1.5 az esélytelenebb. Ebben a konkrét szórásban a két csapat eléggé közel áll egymáshoz. A point spreadek változhatnak, de ez az egyik leggyakoribb point spread. Ez lényegében azt jelenti, hogy az underdog győztesként fizet, de akkor is, ha csak egy ponttal veszít.

Mi az a mínusz 2.5 a fogadásokban?

2 alatt.5 gól egy népszerű futballfogadás, amely szó szerint azt jelenti, hogy arra fogadsz, hogy kevesebb lesz, mint 2.5 gól egy futballmérkőzésen. Ez azt jelenti, hogy ezt 2 alatt nyerné meg.5 gólos tét, ha a mérkőzés, amire fogadnál, gól nélkül, egy góllal vagy két góllal zárul.

Szólj hozzá!