Miért fogadnál negatív oddsra?

Jobb, ha negatív vagy pozitív az odds?

Tudja, hogy a moneyline fogadások csak arra vonatkoznak, hogy melyik csapat nyeri a mérkőzést. Az esélyek pozitív vagy negatív számként jelennek meg a csapat neve mellett. A negatív szám azt jelenti, hogy a csapat a favorit a győzelemre, míg a pozitív szám azt jelzi, hogy ők az esélytelenebbek.

Negatív a győzelem esélyese?

A mínusz jel azt mutatja, hogy melyik csapat a favorit. Ha a favoritra fogadsz, akkor rosszabb nyereményszorzót kapsz a tétedre, mivel nagyobb a valószínűsége, hogy nyernek. A negatív számmal (például -110) rendelkező csapat a favorit. A mínusz jel melletti szám az az összeg, amelyet fel kell tenned ahhoz, hogy 100 dollár nyereséget nyerj.

Mit jelent a mínusz 100 dollár a fogadásokban??

Az oddsok pénzben kifejezve, a 100 dollár a standard. Ha az odds mínusz (-), akkor ennyi pénzt kell feltenni, hogy 100 dollárt nyerjünk. (e.g. -150 azt jelenti, hogy 150 dollárt kell tenned, hogy 100 dollárt nyerj.) Ha az odds plusz (+), akkor ennyi pénzt lehet keresni egy sikeres 100 dolláros fogadással.

Veszítesz pénzt, ha negatív oddsra fogadsz??

Moneyline fogadások: Negatív odds

Az egyik leggyakrabban feltett kérdés a negatív oddsokkal kapcsolatban: “Veszítesz pénzt a negatív oddsokon?”?” A válasz: nem. A nyereséged ezeken az oddsokon csak kisebb, mint a pozitív oddsokhoz képest lenne. A negatív oddsok a favorizált csapatokat jelölik.

Mit jelent a +200 money line?

Mit jelent a +200-as money line? A +200-as money line azt jelenti, hogy ha 100 dolláros tétet teszel, akkor 200 dollárt nyersz. Azt is jelzi, hogy a csapat várhatóan nem fog nyerni, mivel a mérkőzés esélytelenebbje.

Mit jelent a +700 a szerencsejátékban?

Mit jelent a +700 a fogadásokban: Ha egy csapat +700-ra áll egy mérkőzésen, az azt jelenti, hogy 7/1-es nyerési eséllyel esélytelenek a győzelemre. Egy 100 dolláros nyertes fogadás 700 dollárt fizetne ki. Mit jelent a +900 a fogadásban: Ha egy csapatra fogadsz +900-ért, akkor minden 100 $-ért 900 $-t nyersz.

Szólj hozzá!