Az offshore sportfogadás legális?

Mi az offshore sportfogadás?

Mi az offshore szerencsejáték? Az offshore szerencsejáték magában foglalja minden olyan szerencsejáték, amely az Egyesült Államok határain kívül működő online sportfogadási, kaszinó- és lóversenyoldalakon zajlik. Ezek az offshore oldalak nem rendelkeznek amerikai joghatósági engedéllyel, ezért nem szabályozottak.

Lehet-e sportfogadni a tengerentúlon?

Az offshore sportfogadók lehetővé teszik, hogy bármilyen sportágra fogadhasson otthonról kényelmesen. Az amerikai játékosoknak többé nem kell aggódniuk a szerencsejáték törvények foltos rendszere miatt, mivel az offshore oldalak fogadási piacok széles választékát és nagyvonalú üdvözlő bónuszokat kínálnak az új ügyfeleknek.

A VPNS működik a sportfogadásban?

A VPN zseniális megoldás lehet a földrajzi blokkok megkerülésére, ahol az online sportfogadás még mindig tiltott. Egyszerűen csatlakozhat egy másik amerikai szerverhez, és hozzáférhet a fogadási oldalhoz. Javasoljuk, hogy próbálja ki a NordVPN-t, amelynek több mint 1970 amerikai szervere van 15 különböző helyszínen.

Kell-e adót fizetni az offshore sportfogadás után??

A sportfogadáson elért nyereményeinek igénylése

Az IRS szerint, a törvény előírja, hogy a szerencsejáték-nyereményt az adóbevallásában érvényesítse. Minden jövedelem adóköteles, ez magában foglalja a nemzetközi sportfogadási oldalakról származó szerencsejáték-nyereményeket is.

Biztonságos-e az offshore fogadás?

Biztonságos-e az offshore oldalakon való szerencsejáték? Valójában vannak olyan offshore kaszinók, amelyek törvényes működésűek. De ha a biztonság az elsődleges szempont, azt javaslom, hogy kerülje el az offshore szerencsejáték oldalakat, és tartson ki a legális és szabályozott oldalak eléréséhez az államában. Ez igaz az online kaszinó- és pókerjátékosokra is.

A DraftKings offshore?

Online fogadási oldalak az U.S.

Az olyan vállalatok, mint a BetRivers, a Caesars és a DraftKings a legnagyobb nevek közé tartoznak az U.S., és erős online jelenlétük van. Ezek az oldalak nagyon hasonlítanak az offshore sportfogadókhoz, de az ezeken a sportfogadókon keresztül történő összes fogadás teljesen biztonságos és legális.

Szólj hozzá!